Travanj 17, 2020 2527

Jedna osoba kršila samoizolaciju

U županiji zaražena još jedna osoba iz Knina, bliski obiteljski kontakt ranije zaraženih

U županiji zaražena još jedna osoba iz Knina, bliski obiteljski kontakt ranije zaraženih ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Još jedna osoba s područja Šibensko-kninske županije pozitivna je na virus SARS-CoV-2, doznaje se iz županijskog Stožera civilne zaštite, a riječ je o osobi s kninskog područja i bliskom obiteljskom kontaktu s prethodno oboljelim osobama.

S današnjim danom na području županije ukupno je 81 osoba oboljela od COVID-19, a oporavilo ih se ukupno 16.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 12 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, a dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora su 473 osobe, od čega je 319 osoba kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 389 osoba.

U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su tri dojave o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da je jedna osoba kršila navedenu mjeru.

- Apeliramo na građane da je potrebno i dalje odgovorno se pridržavati svih mjera i uputa zdravstvene zaštite. Ostanimo u svojim kućama, održavajmo higijenu i poštujmo fizičku distancu – pozivaju iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, na području županije jučer je bila također jedna novozaražena osoba.

Nacionalni Stožer nove će podatke iznijeti u 14 sati, a sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti ovdje www.koronavirus.hr

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Travanj 2020 11:18
djelomob1.jpg