Travanj 28, 2020 2766

10 tisuća kuna najviše po firmi

Mali poduzetnici od Županije dobili 218 tisuća kuna, još se možete kandidirati

ilustracija: Pixabay.com ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Ukupno 37 poduzetnika dobilo je subvencije za marketing, stručno osposobljavanje i kupnju dugotrajne imovine u iznosu nešto većem od 218 tisuća kuna, a sve na temelju natječaja za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini.  Popis svih poduzetnika koji su dobili subvencije možete pogledati OVDJE.

Natječaj za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini i dalje je otvoren. Poduzetnicima još stoji na raspolaganju iznos nešto veći od 211 tisuća kuna. Sufinancirati se može do 80 posto prihvatljivih ostvarenih troškova, a najviše do 10 tisuća kuna.

Korisnici Programa mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva, isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije te imaju najmanje jednog zaposlenog.

Obrasci zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava u 2020. godini mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene internetske stranice Šibensko-kninske županije.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Travanj 2020 10:28
djelomob1.jpg