Svibanj 09, 2020 2512

IQM projekt ide dalje: Održane video konferencije s hotelijerima i privatnim iznajmljivačima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Projekt IQM Destination Vodice unatoč korona krizi ide dalje. Tako umjesto radionica koje su se održavale proteklih godina održane su video konferencije voditelja projekta, TZ Vodice, iznajmljivača i hotelijera.

Prva konferencija održana je 30.04. sa iznajmljivačima. Na video konferenciji su sudjelovali iznajmljivači – partneri projekta IQM, gđa. Đurđica Šimičić, voditeljica projekta, Anamarija Ciccarelli – Interligo, partner projekta sa suradnicima te Anita Franin P., direktorica ureda TZG Vodica.

Bilo je razgovora o trenutnoj situaciji, razmijeni mišljenja, a gđa. Anamarija Ciccarelli je održala i prezentaciju: Poslovanje u Covid-19 okolnostima. S obzirom da su jako pozitivne reakcije na ovakav vid konferencije, dogovorena je nova video konferencija na kojoj će se razmatrati i marketinške aktivnosti u novim okolnostima,  s obzirom da se situacija i donošenje određenih mjera vezanih za pandemiju mijenjaju.

2. video konferencija IQM tima i hotelijera partnera projekta održana je jučer 06.05.2020. 

Na 2. konferenciji se razgovaralo o trenutnoj situaciji i problematici nakon najava i opuštanja mjera Stožera civilne zaštite, koja je izazvana pandemijom Covid-19. Razmijenjena su mišljenja, posebno vezana za mogućnosti dolaska gostiju, zatim o cijenama, te mogućem otvaranju objekata i marketinškim aktivnostima kad se steknu uvjeti.

Većina objekata otvara svoja vrata za goste tokom svibnja i lipnja unatoč i dalje neizvjesnoj situaciji, te se očekuju upute o uvjetima za rad hotela od strane Ministarstva turizma i Stožera civilne zaštite. Podržan je prijedlog formiranja kartice za goste s popustima u objektima partnerima projekta IQM Destination Vodice.  Dogovorena je nova video konferencija za 14 dana.

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Subota, 09 Svibanj 2020 13:48
djelomob1.jpg