Svibanj 11, 2020 5317

Prve rezervacije već su krenule

VIDEO Hoteli Olympia & Olympia Sky otvorili svoja vrata, goste očekuje VIP tretman

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Prvi je dan treće faze popuštanja mjera, a nakon gotova dva mjeseca hoteli Olympia & Olympia Sky su među prvima koji su otvorili svoja vrata. Nisu se odmarali već su iskoristili priliku da educiraju osoblje, urede hotel, naprave interne treninge, a jutros im je stigla i prva rezervacija i to već za ovaj tjedan.

-    Korona nas je zatekla sa 130 zaposlenika. Zahvaljujući vladinim mjerama sretni smo što nije bilo potrebe za otkazima. Sada zajedno očekujemo prve goste koje će očekivati ekskluzivan i individualni pristup. Vjerujemo da će se sjajno osjećati, kazao nam je Darko Bastić, direktor hotela Olympia & Olympia Sky.

Otvoren je wellness centar, za tri dana otvorit će se vrata teretane, napunit će se svi bazeni, a s dolaskom lijepih dana svaki će gost ili posjetitelj ponovno moći maksimalno uživati.

-    Otvoreni su i plažni objekti, ali i restoran Sky te pozivamo sve goste, ali i naše Vodičane da dođu na kavu ili uživati u hrani. Akcent nam je na domaćim gostima, a nakon otvaranja granica očekujemo prve goste iz Slovenije, ali i sve ostale. Korak po korak vjerujem da ćemo doći do onoga što se zove turizam ili hotelijerstvo, naglasio je direktor Bastić.

U video prilogu poslušajte što nam je još ispričao direktor Bastić.

{youtube}

}

Restoran Sky otvara svoja vrata za sve posjetitelje 11.05.2020. u radnom vremenu od 13 do 23 sata.
Profesionalnost i usmjerenost na detalje te spoj tradicije i inovativnosti oduševit će svakog gosta uz naglasak na domaće i kvalitetne proizvode koji se nabavljaju od domaćih OPG-ovaca i ribara.
REZERVACIJE: +385 91 320 9026
________________________________________
Radno vrijeme barova:
Lobby bar          07 – 23 h
Aria bar            10 – 19 h
Wet bar            10 – 19 h
 

djelomob1.jpg