Svibanj 19, 2020 3483

Najveći vrtić koji se trenutno radi u Hrvatskoj

VIDEO PRILOG: Radove na vrtiću u Dočinama korona nije zaustavila, neki zidovi spremni već i za bojanje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Izgradnja novog dječjeg vrtića u Dočinama započela je 23. rujna. Rok izgradnje je 348 kalendarskih dana, a do danas je poprilično dobio svoja obilježja. Osim što su početkom epidemije koronavirusa prvih tjedan dana imali malih problema s dostavom građevinskog materijala, ona ih ni u jednom trenutku nije zaustavila.

-    Pri kraju smo izvođenja fasaderskih radova, unutar gradilišta su radovi na estrihu, odnosno zatvaranju knaufa na zidovima. Neki su već spremni i za bojanje. Cijelo smo se vrijeme stacionirali na ovo gradilište te sve ide prema planu. Svi koji sudjeluju u ovom projektu imaju isti cilj – završiti sve na vrijeme, ali s velikim naglaskom na kvaliteti, kazao nam je Frane Šimić, glavni inženjer Minigradnje.

Ovo je najveći vrtić koji se trenutno radi u Hrvatskoj. Sam objekt prostire se na gotovo dvije tisuće kvadrata. Prstenastog je oblika, s prizemljem plus jednom etažom, s velikom unutarnjom galerijom, ali i dvorištem s nasipom. 

U video prilogu pogledajte kako sve trenutno izgleda, što je na redu slijedeće, ali i kad bi u njemu mogli očekivati prve igre i mališane.

{youtube}

}

djelomob1.jpg