Srpanj 01, 2020 2489

Priopćenje za medije Liste našeg mista: Održan predizborni skup u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Lista našeg mista poslala je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti

Jutros je u Vodicama održan predizborni skup u organizaciji Liste našeg mista - LNM i Koalicije DOSTA PLJAČKE koju za IX izbornu jedinicu predvodi  Stipe Petrina.

Zainteresirani građani su bili počašćeni dalmatinskim pršutom, vinom te razgovorom sa Stipom Petrinom i Sanjom Radin- Mačukat  koja zastupa Listu našeg mista na ovim parlamentarnim izborima. Naši gosti su bili Ante Rubeša i Petra Žitko iz Akcije mladih  Zadar kao i predstavnici koalicijskih partnera iz Živog zida. Za našu LNM su ovi izbori izrazito važni jer pokazujemo da smo  svojim višegodišnjim radom i zajedništvom etablirali na političkoj sceni našeg grada.

Naša suradnja s gospodinom Petrinom traje već tri godine u Županijskoj skupštini gdje Lista našeg mista ima dva zastupnička mandata. Po svim pokazateljima očekujemo minimalno jedan zastupnički mandat u Saboru Republike Hrvatske, a po dogovoru mandat/iće se podijeliti na vremenske periode te smo sigurni daće naša Sanja imati priliku ispravno  zastupati Vodičane za saborskom govornicom.

Dragi Vodičani, izađite u nedjelju na izbore i glasajte po svojoj savjesti.
 Odbacite sve pritiske koji dolaze putem telefona ili bilo kojih medija.
Naka se u Saboru čuje i vaš glas…
LISTA NAŠEG MISTA VODICE

LISTA broj 13. – DOSTA PLJAČKE – STIPE PETRINA 
SANJA RADIN-MAČUKAT  - broj 4.

djelomob1.jpg