Srpanj 13, 2020 2541

Revijalnom smotrom članice PU Bollywood proslavile sedmi rođendan

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu 11. srpnja „Plesna udruga Bollywood Vodice“ održala je revijalnu smotru povodom „7. Godišnjice djelovanja Plesne udruge Bollywood Vodice“. Članice Bollywooda publici su se predstavile s oko 20ak koreografija u kategorijama štapa i pom-pona. 

Manifestaciju su započele s točkom, odnosno 18 različitih koreografija na istu glazbu, koje su njihove članice svaka ponaosob osmišljavale za akciju #MajorettesStrongerTogether, koju je Savez mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske pokrenuo na početku pandemije virusa Covid-19. 

Cilj akcije je bio pokazati zajedništvo, ujedinjenost i snagu mažoretkinja diljem svijeta, virtualno objavljujući videa koreografija mažoretkinja. 

Veći dio manifestacije cure su plesale koreografije koje su same osmišljavale za online natjecanja na državnoj i svjetskoj razini s kojima su osvojile hvalevrijedne rezultate. 

Posebno za izdvojiti je uspjeh seniorke Iris La Mazze, koja je na državnoj razini u kategoriji solo štap seniori osvojila 2. mjesto, a na svjetskoj razini među 51 natjecateljicom visoko 13. mjesto te uspjeh kadetskog duo pom-pona Sare Liverić i Leontine Ivić koji je na državnoj razini osvojio 3. mjesto. Hvalevrijedni su i rezultati kadetkinja na svjetskoj razini gdje je među 34 natjecateljice u kategoriji solo pom-pon Marija Kovilić zauzela 8. mjesto, a Sara Liverić 12. mjesto. Sve članice su tijekom trajanja online natjecanja pokazale izniman trud, kreativnost i znanje. Na samom kraju manifestacije članice „Bollywooda“ otplesale su zajedničku koreografiju koja je od strane Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske osmišljena povodom III. Svjetskog dana mažoret plesa, koji se ove godine, također virtualno, obilježio 13. lipnja. S ovom manifestacijom, sve članice Bollywooda, dječja formacija, kadeti, juniori i seniori obilježile su kraj još jedne neobične, ali ništa manje vesele, rasplesane i uspješne plesne sezone. Nakon održane revijalne smotre za sve sudionike u „Konobi Makina“ uslijedila je zakuska.

-    Ovim putem se također želimo zahvaliti prvenstveno svim svojim članicama na uspješno odrađenoj sezoni, našim dragim roditeljima na neprestanoj podršci i pomoći, svima onima koji nas prate i podržavaju te „Konobi Makina“ na ljubaznosti i gostoprimstvu. U nadi da ćemo se na jesen vratiti u dvoranu i krenuti u nove pobjede svim svojim članicama želimo da se odmore i uživaju u čarima mora i sunca. – poručili su iz Bollywooda

djelomob1.jpg