Srpanj 16, 2020 1996 Unsplash

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! - Pogledajte ponudu poslova u Vodicama i okolici

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Aurora energetika d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 21.7. Potrebno je radno iskustvo od pola godine i postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite detalje na linku.

Mini klaonica Petrović traži radnika u pogodnu na obradi peradi (m/ž). Potrebna je završena osnovna škola. Mjesto rada je Pakovo Selo, a rok prijave 14.8. Provjerite kako aplicirati.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret traži kuhara (m/ž) u Tribunju. Rok prijave je 7.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a radno iskustvo je poželjno. Provjerite više na linku.

Matilda, obrt za ugostiteljstvo, traži kuhinjskog radnika (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Rok prijave je 31.7. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Detalje o poslovima potražite ovdje.

Spalato 4 You d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi samački smještaj. Provjerite detalje na linku.

Cantabile d.o.o. zapošljava supervizora call centra Knin (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 31.7. Poslodavac nudi fiksna primanja i stimulacijski dio primanja. Potrebni su otvorenost i uvjerljivost u komunikaciji. Detalje pronađite na linku.

Obrt za trgovinu i proizvodnju Mali studio traži prodavača nakita i suvenira (m/ž). Mjesto rada je Primošten, a rok prijave 26.7. Poželjno je poznavanje engleskog i još jednog stranog jezika te iskustvo na sličnim poslovima. Potražite kako aplicirati.Ugostiteljski obrt Maestral zapošljava u Primoštenu konobara (m/ž), čistača (m/ž) i kuhinjskog radnika (m/ž). Potrebna je godina dana iskustva. Prijaviti se možete najkasnije do 3.8. Provjerite detalje o željenom poslu putem linka.

Eding d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Tribunj, a rok prijave 31.7. Potrebno je više izvršitelja s radnim iskustvom od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Provjerite više ovdje.

Bibilo kamen traži pomoćnog radnika u obradi kamena (m/ž) i kamenorezača (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave 26.7. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Srpanj 2020 14:18
djelomob1.jpg