Srpanj 26, 2020 3494 Pexels

Dvije osobe oboljele od zarazne bolesti COVID-19: Jedna iz Tribunja, druga iz Knina

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U protekla 24 sata u Šibensko-kninskoj županiji dvije su osobe oboljele od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o ženskoj osobi iz Knina, srednje životne dobi koja je kontakt već od ranije poznate oboljele osobe od COVID-19 i mlađoj ženskoj osobi iz Tribunja za koju je epidemiološka obrada u tijeku.

S današnjim danom, od reaktivacije epidemije u lipnju, u našoj županiji oboljelo je 53 osobe od COVID-19 infekcije.Tri osobe i dalje se liječe na Odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju.
 
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije se nalazi 119 osoba od čega 104  osobe zbog kontakta s COVID – 19 pozitivnim osobama. Od jučer je uzorkovan jedan uzorak za testiranje na SARS-CoV-2 virus.
 
U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije, niti je zabilježeno kršenja te mjere.
 
Molimo građane i turiste da se i dalje pridržavaju svih protuepidemijskih mjera, kako bismo zadržali relativno povoljnu epidemiološku situaciju.

Na svom FB profilu oglasio se i načelnik Tribunja Marko Grubelić

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 26 Srpanj 2020 11:32
djelomob1.jpg