Rujan 11, 2020 3345

IQM pass Visit Vodice – novi proizvod u turističkoj ponudi Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

IQM pass Visit Vodice dio je projekta IQM Destination Vodice, u kojem se provodi integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji s partnerima kojima je kvaliteta više i zadovoljstvo gosta najvažnije. 

-    Ovo je jedinstveni novitet, jer umrežavamo cjelokupnu ponudu u Vodicama, a sada nam je cilj da u IQM pass Visit Vodice privučemo što više sadržaja. U projekt su uključeni sa posebnim popustima i ponudama hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, ugostiteljski objekti zdravstvene ustanove, wellness centri, turističke agencije, vinarije, suvenirnice, MC Faust Vrančić, OPG-i. – rekla nam je Anita Franin Pečarica, dir. ureda TZ Vodice

Inače, ovaj novi proizvod Turističke zajednice Grada Vodica, koji je ostavaren sa timom IQM Destination i Fell IQM d.o.o., ostvaruje se Destination Loyalty program idealan za poklone vjernim kupcima, u kojem svaki dionik projekta ima gratis IQM Pass koje dodjeljuje svojim vjernim gostima, gostima kojima želi preporučiti zanimljiva mjesta, posebne ponude i doživljaje.

Doživi više, uštedi više!

- U cilju umrežavanja dionika u destinaciji, dodatna promocija, isticanje kvalitete ponude dionika, potiče produljenje boravka i dodatni doživljaj, te upravljanje cijenom u destinaciji. Posebne promocije i popusti koji se ostvaruju putem IQM pass iznose i do 30%.  – naglašava Franin Pečarica

Na web stranici https://iqmpass.com/hr/visit-vodice mogu se pronaći posebne destinacijske ponude Vodica. 


Osmišljen je IQM pass za 1, 2 osobe, tim ili obitelj, te dječja (do 18 godine+a) u trajanju od 1, 3, 7 i 14 dana. IQM Pass je na tržištu u digitalnoj verziji i moguća je online kupovina.

IQM pass Visit Vodice u potpunosti je financirana od strane Feel IQM d.o.o., Đurđica Šimičić, Anamarija Cicarelli, Pero Matić koji su osmislili koncept sukladan potrebama Vodica. Kao Destination Loyalty program u kojem svaki dionik ima free IQM Pass u  kojem poklanja ovu specijalu ponudu svojim vjernim gostima apsolutno je inovacija u hrvatskoj turističkoj ponudi.

-    IQM pass Visit Vodice  nastavak je projekta integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji - IQM Destination Vodice, a poziv na uključenje u projekt  otvoren je i za sve nove partnere koji svojim programom i sadržajem doprinose iskoraku u kvaliteti i ukupnom doživljaju destinacije. - zaključuje Franin Pečarica

IQM Pass projekt je koji se implementira na nacionalnom nivou; Visit Lošinj, Visit Vodice, Lika destination, Visit Karlovac, Visit Golden Slavonia.

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 11 Rujan 2020 20:55
djelomob1.jpg