Listopad 14, 2020 2757 ŠibenikIN

Održana tiskovna HDZ-a: Svi računi plaćeni su sa računa ŽO HDZ-a, a ne sa računa vodičke Turističke zajednice

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je u prostorijama stranke u Šibeniku održana konferencija za novinare predsjednika ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije Nediljka Dujića i predsjednika GO HDZ-a grada Vodica Ante Cukrova Desta. 

Povod sazivanju konferencije su nedavno upućene neutemeljene prozivke Marka Udovičića predsjednika  SDP-a grada Vodica o plaćanju stranačkih domjenaka HDZ-a novcem TZ grada Vodica.

Gradski i općinski odbori nemaju svoje poslovne račune, već su svi objedinjeni u jedan zajednički račun županijskoga odbora koji je transparentan i dostupan. U razdoblju od 2016. do 2019.godine za domjenke u vodičkom hotelu Olympia je potrošeno ukupno oko 100.000 kuna, a plaćeni su sa računa ŽO HDZ-a.

Zato nije dobro bez ijednog argumenta ulaziti u nekakve sumnje, a Udovičić je to evidentno napravio.

Pozadina svega je politički cilj pa se stvara nezdrava atmosfera i klima koja može rezultirati neželjenim posljedicama za društvo. Tvrditi da bilo koja TZ, uključujući i vodičku, plaća nešto HDZ-u, je u najmanju ruku smiješno i neozbiljno je na taj način, iznošenjem laži i neistina dobivati političke poene.

To generalno nije dobro za društvo i stvara nesagledive posljedice.

Isto tako  je svaki račun HDZ-a, uključujući one u redovnom poslovanju i one nastale za vrijeme kampanja, na upit dostupan svima. - istaknuo je predsjednik ŽO Nediljko Dujić

Pojašnjavajući način izbora Turističke zajednice i skupštine, koji je svima dobro poznat, Ante Cukrov je kazao i to da je u njegovu mandatu predsjednika vodičkog HDZ-a, a i prije njega, uvijek sve bilo jasno i transparentno i tko god želi, može doći do podataka koji ga zanimaju.

Foto by: Šibenikin 📸

Danas je u prostorijama stranke u Šibeniku održana konferencija za novinare predsjednika ŽO HDZ-a Šibensko kninske...

Posted by HDZ Šibensko-kninske županije on Wednesday, October 14, 2020

djelomob1.jpg