Studeni 14, 2020 2705 Unsplash

U Šibensko-kninskoj županiji 27 novooboljelih, dvije osobe preminule

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 27 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; četvero ih je s područja Šibenika, dvoje s područja Drniša, devet s područja Knina, troje iz Vodica, te po jedna osoba s područja Skradina, Tribunja, Tisnog i Rogoznice. Također, oboljelo je i pet osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.

Na žalost, preminula je ženska osoba starija životne dobi s područja Drniša i stariji muškarac s područja Šibenika.

Trenutno je 235 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječi se 21 osoba od kojih nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. 
U ustanovama socijalne skrbi nema novih slučajeva oboljenja. Bolest je aktivna kod još 8 korisnika Cvjetnog doma Šibenik. U Domu za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Šibeniku je 11 pozitivnih korisnika i petero djelatnika. U ostalim ustanovama socijalne skrbi na području naše županije među korisnicima i djelatnicima nema slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

U posljednja 24 sata je uzorkovano i testirano na SARS-CoV-2 virus 196 uzoraka. Molimo građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

djelomob1.jpg