Veljača 10, 2021 8364

Sanja Radin-Mačukat objavila kandidaturu za gradonačelnicu Grada Vodica

Sanja Radin-Mačukat objavila kandidaturu za gradonačelnicu Grada Vodica Foto: facebook osobni profil
Ocjeni sadržaj
(19 glasova)

Sanja Radin-Mačukat, sadašnja ravnateljica Gradske knjižnice Vodice na svom facebook profilu objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Vodica. 

Magistrica je knjižničarstva, rođena 1958. godine u Šibeniku, a danas živi u Srimi. Na Sveučilištu u Zadru, na Odjelu za informacijske znanosti diplomirala sam komunikologiju te na istom odjelu završila i studij bibliotekarstva te stekla naziv magistra struke. Ravnateljica Gradske knjižnice Vodice je od 1996. godine.

-    Ako budem izabrana za Gradonačelnicu, a vjerujem da hoću, bit ću na usluzi svima i zajedno s građanima odlučivati o svim problemima i donositi najbolja rješenja za naš Grad.  Uz potporu nezavisnih vijećnika i u suradnji s Nezavisnom listom Stipe Petrina, već četiri godine ukazujemo na probleme kako na lokalnoj tako i na županijskoj razini. Nama nisu potrebni političari forme radi, potrebni su nam operativci koji znaju detektirati, organizirati, riješiti i zatvoriti probleme ovog Grada. Želimo ostvariti Grad u kojem će građani imati osiguranu i na dohvat ruke uslugu, bez traženja zaobilaznih putova, bez korupcije, bez nepotizma i „rodijačkih veza“. Grad u kojem je svaki njegov građanin jednako važan i vrijedan. Konačno je došlo vrijeme da uzmemo sve što nas spaja, a ne razdvaja. – objavila je Sanja Radin Mačukat na Facebooku

Drage sugrađanke i sugrađani, objavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Vodica. Svjedoci smo kako razvoj...

Posted by Sanja Radin-Mačukat on Wednesday, February 10, 2021

djelomob1.jpg