Veljača 26, 2021 3884

Krenuli su radovi na rekonstrukciji starog sportskog igrališta u Srimi: Sadržavat će igralište za rukomet, odbojku, košarku, mali nogomet, boćalište, ali i teretanu na otvorenom

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

U samom centru Srime, pokraj dječjeg igrališta koje je ranije uređeno i staro sportsko igralište dobit će novi sjaj, ali i funkcije.

Naime, nakon što je Ministarstvo turizma i sporta u rujnu prihvatilo prijavu Grada Vodica na Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih dvorana u 2020. godini, proteklog tjedna krenuli su i radovi.

-    Ministarstvo turizma i sporta ovaj gradski projekt sufinancira s 460 tisuća kuna, a ukupna vrijednost je oko milijun i 300 tisuća kuna + PDV. Postojeće igralište se širi, a ovo će biti jedno novo, moderno i funkcionalno igralište kakvo Srima i zaslužuje, kazala je Kristina Mijat, predsjednica Mjesnog odbora Srima.

Uz igralište za rukomet, odbojku, košarku i mali nogomet, ali i boćalište, uz teren će biti postavljene četiri sprave, odnosno teretana na otvorenom. Za one koji vole vježbati i trenirati u noćnim satima, bit će postavljeni i reflektori.

Rizk Casino Bonus

-    Postavit će se nove ograde i urediti zelene površine kako bi zaokružili jedan cijeli novi sportski kompleks uz već uređenu plažu. Igralište će biti na raspolaganju svim mještanima i gostima, a djeca i mladi će ovdje možda u sebi otkriti i neki skriveni talent. Želja mi je da ovdje uvijek bude puno mladog svita, naglasila je Kristina Mijat.

Radovi na ovom sportskom kompleksu bit će gotovi za otprilike dva mjeseca.

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg