Siječanj 01, 2021 4456

Izgorene pogačice

Nikad nam nije bilo bolje - Priopćenje Ivice Slavice

Ocjeni sadržaj
(16 glasova)

Za Uskrs  možemo očekivati početak turističke sezone koja će srušiti sve rekorde u dolascima i noćenjima. Mali iznajmljivači i hotelijeri zadovoljno trljaju ruke jer očekuju rekordan prihod. Ugostitelji šire svoje terase jer po najavama neće biti dovoljno mjesta za ugostiti sve goste koji stižu u ovoj sezoni.

Turistička patrola kandidirati će Vodice za najdestinaciju godine. Obrtnici i poduzetnici ubrzano dovršavaju gradevinske radove jer kupci čekaju u redu. Na plažama vise plave zastave, zadnja kuća u Vodicama je spojena na kanalizaciju. U sportskoj dvorani Vodice je rukometna reprezentacija Hrvatske na pripremama. Kongresni turizam cvate. Zdravstveni također. Na velikom parapetu vez se treba rezervirati mjesecima prije dolaska. 

Vladajući političari spremaju se za lokalne izbore. Premoćno će pobijediti u prvom krugu. Oporbeni političari grintaju oko neke žarulje koja je izgorena na šetnici jer ostalo je sve u redu. Nemaju šanse na ovim izborima i biti će u oporbi još trideset godina....

Čekajte, čekajte...

Upravo mi jedan prijatelj šalje sliku izgorene pogačice koju mu je dijete donijelo kući iz vrtića. Neki barba radi dan i noć s otvorenim vratima, a recept za pogačice je njegova tajna. Danas im je podijelio pogačice s plavom naljepnicom da ih ponesu svojim roditeljima. Čini se da će barba morati mijenjati recept jer pogačice su malo izgorile.

Uslast!

Nema dalje!

S poštovanjem,
Ivica Slavica Tekst i fotografiju za objavu poslao kanidat za gradonačelnika Ivica Slavica

Objavu sponzorira Most NL/Loza NL

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 01 Travanj 2021 18:37
djelomob1.jpg