15 Tra 2021
    2586

U ponoć u noći sa srijede 14. travnja na četvrtak 15. travnja 2021. godine

Ante Cukrov službeno predstavio kandidaturu za gradonačelnika grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(28 glasova)
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 15 Travanj 2021 14:45

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice Ante Cukrov za gradonačelnika grada Vodica prvi put se službeno predstavio u ponoć u noći sa srijede 14. travnja na četvrtak 15. travnja 2021. godine.

U neobičnom ponoćnom obraćanju sadržana je simbolika kojom je kandidat Ante Cukrov pokazao da je kao budući gradonačelnik spreman raditi za dobrobit Vodica dan i noć. Poručio je da će svoja vrata držati širom otvorena za sve ljude i projekte čijom će se realizacijom poboljšati standard i uvjeti života u Vodicama. Također, predstavio je i suradnju Hrvatske demokratske zajednice i vodičkog HSS-a s kojim u ove izbore kreću u koaliciji.

Tijekom vremena mnogi su dobri projekti realizirani, oni veliki, zahtjevni i skupi realiziraju se u etapama i polako se privode kraju, a čekaju nas mnogi novi. Ja vam, s mojim timom partnera i suradnika, mogu jamčiti da ćemo učiniti sve da započeto bude i realizirano. Dječji vrtić je pred otvaranjem, sportska dvorana počet će se graditi, a najveći i najteži izazov je izgradnja završne faze kanalizacije. Završetak ovih složenih projekata mogu realizirati samo ljudi koji su uporni i koji imaju iskustva i znanja.

Naše građane zasigurno zanimaju i oni manji, osobniji problemi – je li u ulici zadovoljavajuća rasvjeta ili asfalt – i za takve će probleme moja vrata uvijek biti otvorena, da saslušam i kao gradonačelnik učinim sve da se i ti problemi riješe”, kazao je kandidat Hrvatske demokratske zajednice Ante Cukrov za gradonačelnika grada Vodica.

Naglasio je da Vodice moraju biti najjača županijska turistička destinacija što se može postići samo politikom neisključivanja i zajedništva.

SPONZORIRANA OBJAVA

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close