Travanj 15, 2021 3918

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike u Vodicama i okolici

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike u Vodicama i okolici Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

DIV Grupa d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj održavanja i tehnologije (m/ž), voditelj proizvodnje (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž) i radnik u vijčari (m/ž). Mjesto rada je Knin, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odnosno srednja stručna sprema poslove radnika/ ica. Posldoavac očekuje radno iskustvo i obrazovanje elektro i/ili strojarskog smjera. Provjerite detalje putem linka.

Autokamp Imperial Vodice zapošljava čistača (m/ž) i recepcionara (m/ž) za rad u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 19.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te znanje engleskog i njemačkog jezika. Poslodavac omogućuje zajednički smještaj. Provjerite detalje putem linka.

"TILI" Šibenik zapošljava radnika u snack baru (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 1.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje jednostavnih jela i pića u novootvorenim prostorijama na lokaciji autobusnog kolodvora. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od šest mjeseci. Više na linku.

Praščić Babe, obrt za trgovinu, zapošljava prodavačicu (m/ž) u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 20.4. Posao obuhvaća rad u prodavaonici za kućne ljubimce Pet Shop Wow-Wow. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Kameni zid d.o.o. traži inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 11.5. Posao podrazumijeva vođenje gradilišta. Potrebno je odlično poznavanje rada u AutoCAD-u te iskustvo u vođenju gradilišta i poznavanju građevinskih knjiga. Očekuje se iskustvo rada od pet godina. Više na linku.

Osiguranje 24 d.o.o. traži voditelja prodaje (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 26.4. Poslodavac nudi mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatnu stimulaciju na plaću od 8.900 kuna, dodatnu zaradu te isplatu dodataka za prekovremeni rad. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, napredno poznavanje rada u Excel-u i Word-u, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost i afinitet prema prodaji. Provjerite detalje ovdje.

Pulaka d.o.o. traži majstora brodomontera (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Posao podrazumijeva rad u brodogradilištu Šibenik. Provjerite kako aplicirati.

Iskra brodogradilište 1 d.o.o traži brodskog motorista (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 23.4. Posao podrazumijeva vršenje rastavljanja motora, rashladnika, reduktora i ostalih uređaja sa postolja na brodu te odspajanje elemenata porivnog sklopa i brodskih sistema s motora. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. zapošljava servisera rashladne i klima tehnike (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 25.4. Potrebno je znanje o radu i funkciji uređaja za hlađenje i klimatizaciju i njihovih dijelova, znanje montaže i spajanja uređaja za hlađenje i klimatizaciju te sklonost korištenja tehničke dokumentacije. Očekuju se i sposobnost organizacije, vođenja i razvoja ljudi, fleksibilnost i komunikativnost te sposobnost za timski rad. Provjerite detalje ovdje.

Ivanovo korito d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 26.4. Potrebno je najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima organiziranja i vođenja završnih građevinskih radova. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.