Svibanj 20, 2021 2066

Završeno snimanje promotivnog filma o klubovima za zapošljavanje

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zadnja scena promotivnog filma o klubovima za zapošljavanje „Hoću posao“ snimila se danas na poljani u Šibeniku. Za potrebe snimanja 10-ak sudionika – osoba s invaliditetom i zaposlenika Centra za socijalnu inkluziju Šibenik odglumili su scenu prosvjeda s ciljem ukazivanja na potrebu izjednačavanja prava osoba s invaliditetom po pitanju rada i zapošljavanja.

Za izradu scenarija, snimanje i post-produkciju zadužen je vodički umjetnik Šime Strikoman, diplomirani filmski i televizijski snimatelj.

Snimanje promotivnog filma pod nazivom Hoću posao jedna je od aktivnosti u sklopu projekta ''Razvoj mreže klubova za zapošljavanje na području Šibensko-kninske županije''.

Cilj projekta je povećati zapošljivost ranjivih skupina na području Šibensko-kninske županije.

Projekt je započeo sredinom travnja 2019. i traje do listopada 2021. godine, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 954.494,50 kn.

Projektom 'Razvoj mreže klubova za zapošljavanje na području Šibensko-kninske županije' pokrenuli smo klubove za zapošljavanje prilagođene potrebama nezaposlenih ranjivih skupina koje već jesu na tržištu rada. – poručili su iz Inkluzije

djelomob1.jpg