Svibanj 29, 2021 2602

Aktivna Hrvatska i ove godine aktivirala Vodičane

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirao Vodičane. Već tradicionalni trening na Trgu hrvatskih mučenika održao se danas pod vodstvom trenera Drage Pezića. Program je vodila Renata Sopek dok je uz Dragu trenirao tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. 

Nakon Krapine i Kostrene, Aktivna Hrvatska došla je i u Vodice. Zbog popuštanja mjera na treningu je sudjelovalo 60 vježbačica iz Vodica i okolice.

-    U zadnjih godinu i pol shvatili smo koliko nam je zdravlje bitno i koliko je svaka vrsta aktivnosti bitna za imunitet. Zato svake godine rado ugošćujemo Aktivnu hrvatsku u Vodicama -  rekla je Anita Franin Pečarica dir ureda TZ Vodice

Trening se održava u suradnji s Gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

''Vježbali smo u gradovima diljem Hrvatske, ali u Vodice se uvijek rado vraćamo! Atmosfera je sjajna, a Vodičani su se već više puta pokazali kao odlični vježbači koji ozbiljno shvaćaju brigu o zdravlju.'' – izjavila je Renata Sopek.

Rizk Casino Bonus

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora. Generalni partner je HEP.

Svi vježbači dobili su i poklon sponzora projekta

 

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg