Lipanj 30, 2021 1491 Pixabay

Besplatne online radionice UPSHIFT projekta

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Roditelji, disleksičari i svi oni koji žele znati više o disleksiji ne trebate ići dalje od Vodica da bi se informirali i dobili odgovore na pitanja koja Vas muče. 

Jer 04.07.2021. u 18,00 sati kreće ciklus BESPLATNIH online radionica UPSHIFT projekta pod nazivom "Disleksija u 4 koraka - Što svaki roditelj treba znati".

Da bismo Vam približili disleksiju sa gledišta stručnjaka i osobe koja svakodnevno živi s disleksijom organiziramo online besplatne radionice koje nam je omogućio projekt UPSHIFT – rekla nam je Anja Cvetković. 

Da bi sudjelovali na radionicama trebate se samo  prijaviti i ostaviti svoje podatke (ime i prezime te e-mail adresu) putem Instagrama ili na Facebooku - Norda Disleksija.

Za sve sudionike koji će biti na sve 4 radionice pripremili su promo poklone: majice, šalice, kemijske olovke, platnene torbe s nazivom njihove knjige o disleksiji koja je pripremi. 

Radionice će se održavati putem Zoom platforme u trajanju od 1 i 30 minuta i to 04.,10., 18. i 26. srpnja 2021. godine s početkom u 18,00 sati. 

Voditeljice mag. logopedije Mihaela Lulić i disleksičarka Anja Cvetković Norda će na najbolji mogući način približiti informacije o disleksiji polaznicima.Kako bi ova objava doprla do što više roditelja i disleksičara dijelite ju putem Instagrama, Facebooka i drugih društvenih mreža, jer se o disleksiji premalo govori i premalo zna.
Postanite i Vi dio pozitivne promjene – zaključila je Anja.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 Lipanj 2021 13:15
djelomob1.jpg