Rujan 07, 2021 1768

Održana izborna skupština Matice umirovljenika ŠK županije

Za predsjednika Matice umirovljenika ŠK županije izabran Pero Antičević

Fotografija je ilustrativna Fotografija je ilustrativna Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prostorijama Udruge umirovljenika Grada Knina održana je 6. kolovoza 2021. godine Izborna Skupština Matice umirovljenika Šibensko - kninske županije. Uz pozvane delegate na Skupštini su bili nazočni gosti: Višnja Fortuna predsjednica MUH, Luce Gvozden ispred Dubrovačko-neretvanske Županije, Žarko Belošević ispred Splitsko- dalmatinske Županije i Martin Ercegovac načelnik općine Kijevo.

Dosadašnji potpredsjednik Matice umirovljenika Šibensko-kninske županije Martin Čičin Šain je otvorio Izbornu Skupštinu.

Novi izabrani predsjednik je Pero Antičević, potpredsjednica Karmela Jeraj i tajnica Jelka Zebić

Izabran je Izvršni odbor u sastavu: Pero Antičević, Karmela Jeraj, Jelka Zebić, Marija Popović, Martin Čičin Šain, Ema Grubišin i Ante Pehar.
Izabran je Nadzorni odbor: Josip Žganec , Cvita Opat i Vlasta Juričev.
Delegat u Skupštini i Izvršnom odboru Matice umirovljenika Hrvatske je Martin Čičin Šain.
Poseban doprinos uspjehu ovog skupa doprinijela je predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna koja je pozvala sve na zajedničko djelovanje u cilju poboljšanja materijalnog i društvenog položaja umirovljenika.
Gosti su čestitali novom vodstvu i poželjeli uspješan rad. Poseban doprinos uspjehu ovog skup doprinijela je predsjednica Matica umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna koja je pozvala sve na zajedničko djelovanje u cilju poboljšanja materijalnog i društvenog položaja umirovljenika.
Na kraju Skupštine novoizabrani predsjednik se zahvalio na izboru i naglasio potrebu suradnje na svim razinama u korist članova Matice i svim umirovljenika. 
Izvor: List Matice umirovljenika Hrvatske

djelomob1.jpg