Listopad 09, 2021 1374

U nekoliko sati na tržnici u Vodicama na punktu Crvenog križa prikupljeno 2.089,95 kuna te 150 kilograma hrane i 20 kilograma higijene

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sve prikupljene donacije namijenjene su za socijalno ugrožene korisnike o kojima skrbi Gradsko društvo Crvenog križa Vodice.

Uz osnovni cilj – prikupljanje dobara za osobe u potrebi, jednako je važno i poticanje solidarnosti, posebno među mladima stoga nas kao i svake godine u ovoj akciji prate i  Osnovna škola Vodice i Čista Velika kroz cijeli mjesec listopad.

Hvala svim građanima Vodica koji su se odazvali na današnju akciju.  Veliko hvala našim volonterima koji su unatoč hladnom vremenu odlučili donirati svoje vrijeme za ljude u potrebi.

Gradsko društvo Crvenog križa kao stalni prikupljatelj prikuplja i dijeli  donacije tokom cijele godine, svi koji žele donirati za potrebe korisnika Gradskog društva Crvenog križa Vodice, a nisu bili u mogućnosti danas mogu to činiti tokom cijele godine na adresi Obala Juričev Ive Cota 9  donacijom materijalnog oblika pomoći u vidu hrane, higijene ili  uplatom na izdvojeni račun Crvenog križa otvoren u Zagrebačkoj banci HR7023600001502208331 , opis plaćanja : donacija za potrebe korisnika.

djelomob1.jpg