Listopad 17, 2021 2060

Željko Burić novi predsjednik županijskog HDZ-a, Ante Cukrov Desto ostaje na čelu vodičkog HDZ-a

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nediljko Dujić više nije predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije - javlja portal ŠibenikIN. S te pozicije svrgnuo ga je danas na unutarstranačkim izborima šibenski gradonačelnik Željko Burić.
- Iako svi glasovi još uvijek nisu prebrojani pa ne mogu govoriti o točnim brojkama, moj protukandidat Nediljko Dujić me već nazvao i čestitao mi na izbornoj pobjedi - kazao je večeras Burić.

Iako je najavljivao da se povlači iz unutarstanačkih izbora, kao veliko izborno iznenađenje on ne samo da se opet kandidirao nego je išao na 'višu poziciju' pa je gradsku organizaciju prepustio bivšem zamjeniku Pašku Rakiću, koji je danas premoćno pobijedio Branka Perana, i kandidirao se za predsjednika stranke na županijskoj razini.

- Mogu reći da će sada čak biti lakše raditi i ostvariti projekte koje smo zacrtali u gradu, a koji su od važnosti za cijelu našu županiju. Nastavit ćemo normalno raditi, a model funkcioniranja i komunikacije u Šibeniku cilj mi je primijeniti na sve sredine. To znači lokalnim organizacijama prepustiti da definiraju svoj kadar i davati im podršku u poslu i projektima. Već sam rekao i ponovit ću, nije mi namjera kadrovirati nego koordinirati i podržavati rad svih stranačkih organaka - kazao je novi predsjednik županijskog HDZ-a za ŠibenikIN

U Vodicama Ante Cukrov Desto samo je potvrdio svoj reizbor, jer je na izborima za predsjednika GO HDZ-a Vodice bio bez protukandidata.

 

djelomob1.jpg