Listopad 28, 2021 2053

Tražite posao? Pogledajte ponudu poslova u Vodicama i okolici

Tražite posao? Pogledajte ponudu poslova u Vodicama i okolici Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Knin. Prijaviti se možete do 31.10.2021. Traži se osoba sa završenom visokom stručnom spremom, magistar farmacije te uz to su za posao potrebne dobre organizacijske, koordinacijske i komunikacijske vještine. Prijavi se!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

OPTIKA ERCEGOVIĆ zapošljava trgovca (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 25.11.2021. Za posao je potrebna srednja stručna sprema i želja za radom te stjecanjem novih znanja jer radno iskustvo nije potrebno. Prijavi se ovdje!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

KNAUF d.o.o. traži radnika skladišta i utovara (m/ž). Mjesto rada je Uzdolje, a prijave traju do 09.11.2021. Poslodavac od kandidata očekuje poznavanje stranog jezika i zahtjeva srednju stručnu spremu dok radno iskustvo nije nužno. Prijavi se ovdje!

CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 14.11.2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu radnu opremu (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

GRAĐEVINARSTVO I USLUGE d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 25.11.2021. Za posao nije potrebno radno iskustvo, samo spremnost na rad i usvajanje novih vještina. Prijavi se ovdje!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

OLYMPIA VODICE d.d. zapošljava recepcionera (m/ž) u Vodicama. Rok za prijavu je 21.11.2021. Poslodavac zahtjeva jednogodišnje radno iskustvo, srednju ili višu stručnu spremu i znanje stranih jezika. Prijavi se!

LAGUNA TRADE d.o.o. traži servisera mehaničara (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave se zaprimaju do 31.10.2021. Potrebno je 2 godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Prijavi se ovdje!

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 

djelomob1.jpg