Srpanj 17, 2014 3933

Tiskovna konferencija: Ukoliko se loši turistički rezultati nastave i u srpnju vodički SDP traži nove izbore

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ukoliko Vodice nastave ostvarivati loše turističke rezultate i u srpnju, HDZ-ova gradska vlast na čelu s gradonačelnicom Brankom Juričev-Martinčev mora podnijeti ostavku i raspisati nove izbore. Zatražili su to čelnici vodičkog SDP-a Josip Zanze i Marija Alfirev na današnjoj konferenciji za medije.

-Rezultati za prvih šest mjeseci su katastrofalni, Vodice bilježe pad dolazaka za 9,8 posto i pad broja noćenja za 12,08 posto, a sve se to događa zbog efekta apartmanizacije jer Vodice više nisu turističko mjesto – poručio je Zanze. Kazao je kako se 25 godina Vodice samo šminkaju, a u turističku ponudu nema većih ulaganja.

Marija Alfirev, s druge strane, osvrnula se na slučaj tržnice u Vodicama. Istaknula je kako je SDP na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća zatražio da se na tu temu osnuje međustranačku povjerenstvo koje bi imalo zadaću utvrditi sve okolnosti ugovora s izvođačem radova na novoj tržnici i zbog čega je došlo do obustave radova.

-Još jedna sezona u Vodicama prolazi bez nove tržnice i pitanje je koliko će sve to skupa platiti Vodičani – pitala se SDP-ovka.

Izvor/ Foto: Šibenski portal

Cijeli izvještaj sa tiskovne konferencije koji je od strane vodičkog SDP-a upućen medijima možete preuzeti na ovom linku https://www.dropbox.com/s/n1bqj5jjy5bd1t0/TiskovnaSDPsrpanj2014.pdf

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Srpanj 2014 14:12
djelomob1.jpg