Studeni 20, 2021 1280

U Šibensko-kninskoj županiji 173 novooboljele osobe, dvije osobe preminule

U Šibensko-kninskoj županiji 173 novooboljele osobe, dvije osobe preminule Unsplash
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 173 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije: 66 osoba s područja Šibenika, po 16 osoba s područja Knina i Drniša, po 11 osoba s područja Vodica i Pirovca, devet osoba s područja Ružića, po osam osoba s područja Bilica i Primoštena, sedam osoba s područja Tribunja, pet osoba s područja Skradina, po četiri osobe s područja Rogoznice i Tisnog, tri osobe s područja Kistanja, dvije osobe s područja Promine te po jedna osoba s područja Murtera, Biskupije i Ervenika.

Nažalost, preminule su dvije muške osobe (1945. i 1956. godište) koje su se liječile u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 665 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 60 osoba, od kojih je osam osoba na respiratoru, a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se 17 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1288 osoba. Od toga je 1275 bliskih kontakata oboljelih, a za 13 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

Rizk Casino Bonus

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 363 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Molimo građane da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

djelomob1.jpg