Studeni 25, 2021 1307

SDP u subotu bira nova vodstva županijskih, gradskih i općinskih organizacija

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Članovi SDP-a u sobutu biraju nova vodstva lokalnih i regionalnih organizacija stranke, a u našoj županiji unutarstranački izbori se provode za Županijsku organizaciju te lokalne ogranke Pirovcu, Rogoznici, Kninu, Skradinu, Šibeniku Tisnom i Vodicama. - piše Šibenski portal

 

Pravovaljane kandidature za predsjednika šibensko-kninske Županijske organizacije SDP-a podnijeli su Anita Jakšić, Karlo Klarin i Ivan Rajić.

Za potpredsjednike su se kandidirali Danijela Ćaleta, Dražen Grgurević, Igor Meić, Marko Udovičić i Ivana Vučenović.

Za člana Predsjedništva Županijske organizacije SDP-a kandidati su Gordana Cvjetković, Mirela Klarin Petrina, Marko Lalić, Jovan Računica, Tonči Restović, Vinko Sutlović i Boris Vukman.

Za predsjednika općinske organizacije Pirovac kandidat je Igor Meić, a za potpredsjednika Boris Vukman.

U Kninu je Marijana Bjedov jedina kandidatkinja za predsjednicu, a Mihajlo Kragulj za potpredsjednika.

Čedo Živković kandidat je za predsjednika Općinske organizacije SDP-a Rogoznice, a za potpredsjednicu Marija Bogavčić.

U Skradinu je kandidat za predsjednika Milenko Milović, a za potpredsjednika Jovan Računica.

Za predsjednika šibenske Gradske organizacije SDP-a kandidirao se ponovno Tonči Restović, a za potpredsjednike su kandidature istaknuli Gordana Cvjetković i Joško Šupe, aktualni predsjednik Županijske organizacije SDP-a.Mirela Klarin Petrina jedina je kandidatkinja za predsjednicu tišnjanske organizacije stranke, a za potpredsjednika je kandidat Silvijo Tomas.

Kandidat za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Vodica je Marko Udovičić, a za potpredsjednika Danijel Skočić i Josip Zanze.

Biračka mjesta bit će otvorena u subotu 27. studenoga u Šibeniku, Vodicama, Kninu, Pirovcu, Tisnom, Rogoznici, Kistanjama i Skradinu.

Koje organizacije obuhvaćaju biračka mjesta i vrijeme trajanja glasovanja provjeite na LINKU, a sve kandidature na ovom LINKU.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Studeni 2021 12:15
djelomob1.jpg