Prosinac 04, 2021 2093

Karlo Klarin novi predsjednik županijskog SDP-a

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Karlo Klarin, dosadašnji voditelj  SDP-ove organizacije u Tisnom novi je predsjednik županijskog SDP-a. U drugom krugu pobjedio je svog protukandidata Ivana Rajića.

Gostujući u emisiji "Županijski bagatin" koju vodi i uređuje i vodi Lucija Cvitan Karlo Klarin rekao je da ako pobjedi svoju energiju usmjerit će na mlade čiji potencijal, zalaganje i volju trebamo iskoristiti maksimalno i samo tako će postići napredak.

- Puno hvala svima na podršci i ukazanom povjerenju! Još jednom smo pokazali da kao stranka imamo kapaciteta za mijenjanje   društva na bolje. Ova funkcija me raduje te istovremeno obvezuje. Stranačke politike gradit ćemo svi zajedno! Pozivam vas da slobodno iznosite svoje ideje i aktivno sudjelujete u kreiranju budućnosti naše stranke. Vjerujem da ću vam na tom putu biti oslonac i podrška. Uključivanje mladih kao pomoć iskusnim kolegama te jačanje pozicije žena u lokalnoj politici ostaju moji prioriteti! Zahvaljujem i kolegi Rajiću na fer i korektnoj kampanji. - objavio je Karlo Klarin na svom FB profilu

Spomenimo i to kako vodički SDP po prvi puta ima potpredsjednika, za kojeg je izabran Marko Udovičić 

djelomob1.jpg