Siječanj 12, 2022 15980

Dolores Bura treba našu pomoć: Nakon pretrpljenog moždanog udara smještena je u Cvjetni dom, nema primanja, troškovi su veliki...

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dolores Bura iz Šibenika treba našu pomoć. Ovu lijepu mladu ženu život nije mazio. Ostala je rano bez mame, a prošle godine umro joj je tata. Mi koji je poznamo iz grada, netko više, netko manje znamo je po njezinom vedrom osmijehu, nježnosti i strasti prema fotografiji.

Iako je veći dio života provela na hemodijalizi pronalazila je načina da potiče ljude na ono pozitivno što život nosi. Nažalost, nedavno je preživjela moždani udar nakon čega je smještena u Cvjetni dom (dom za starije i nemoćne) jer o njoj nema tko brinuti. 

Teško mi je ovo pisati jer su mi pred očima njezine radosne oči, a meni suze teku jer znam da ćemo joj pomoći, ali isto tako znam da među nama ima još ljudi koji trebaju pomoć, ne samo materijalnu, već i onu koju se novcem ne može dobiti.

Ovo je broj tekućeg računa u OTP banci IBAN HR6524070003238157740 

Napomena: 

- račun je otvoren na ime Renato Miškić, 
- poziv na broj: 00, 
- opis svrhe: donacije za Dolores Buru i možete upisati svoje ime ako želite. 
- Donacije će se koristit isključivo za pomoć Dolores!

Ona nema primanja, iako je ostvarila pravo na tatinu mirovinu, ali je morala pruzeti i kredit u banci kojeg mora otplatiti, a cijeli iznos mirovine se uplaćuje u Cvjetni dom koji trenutno vodi skrb o njoj. 

Svaki drugi dan Dolores je potrebna hemodijaliza u bolnici. Od moždanog joj je oduzeta lijeva strana tijela. U planu je rehabilitacija u nekim od toplica ukoliko zdravstvena situacija bude dozvoljavala.

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg