Kolovoz 02, 2014 2957

Turistička patrola Šibenskog tjednika:Vodice, neprikosnovena meka za dobre provode

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tko voli ljetnu buku i vrevu, dobre provode i raznoliku ponudu na obali Jadrana, Vodice su za njega broj jedan destinacija. Svi koji zaziru od gužve, glasne glazbe do dugo u noć ni ostalih stvari koje prate masovni turizam za mlade, Vodice će izbrisati iz svog itinerara. Ipak, kada govorimo o turizmu, tom se malom gradu rijetko nađe premca. Sa svojim hotelima i brojnim privatnim smještajem, te kampovima, Vodice čine špicu županijskog turizma. Ogroman broj kafića, klubova, restorana i zalogajnica samo su potvrda toj činjenici. Nabrajati što se sve u Vodicama može ili ne može vidjeti bilo bi doista suvišno, budući da, zapravo, laički sumirano, nema čega nema.

 

ŠIROKA PONUDA

Plaže imaju čak i tobogane za zabavu, osim uobičajene opreme najme se i jet-ski, brodovi, točnije, sve što pluta. Treba pohvaliti turističke djelatnike koji su se i ove godine pripremili za sezonu dobrom hortikulturnom uređenošću mjesta, pa je grad u cvijeću i zelenilu. Iako, doduše, ove godine ugostitelji žale zbog manje potrošnje gostiju, neki čak i zbog manjeg broja turista, valja zaključiti kako su Vodice neprikosnovena turistička meka županije. Naravno, kako smo već istaknuli, za sve koje vole takav, živi način provođenja godišnjeg odmora.

Uređenost mjesta ********** (10)

Čistoća mjesta **********(9)

Ugostiteljski sadržaji *********(9)

Turistički iskorak********(8)

ukupno 36

Cijeli članak pročitajte na portalu Šibenskog tjednika http://sibenskiportal.hr/2014/08/02/turisticka-zvijezda-vodice-neprikosnovena-meka-za-dobre-provode/

djelomob1.jpg