Siječanj 17, 2022 1155

ONLINE ANKETA: Istraživanje potencijala javnog autobusnog prijevoza na području Šibensko-kninske županije

ONLINE ANKETA: Istraživanje potencijala javnog autobusnog prijevoza na području Šibensko-kninske županije Ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U tijeku je izrada projekta Procjena prijevoznog potencijala javnog linijskog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije koji je dio cjelovite analize županijskog prijevoza putnika koju provodi Šibensko-kninska županija. 

U sklopu predmetne analize dosada je napravljena detaljna analiza postojeće ponude županijskog prijevoza putnika na području županije (županijske linije i njihov vozni red) te je u tijeku procjena prijevoznog potencijala (broja putnika), a na temelju čega će se u posljednjoj fazi ove cjelovite analize definirati optimalna mreža županijskih linija kao i sam model poslovanja županijskog prijevoza putnika. 

Osnovna svrha ove cjelovite analize je unaprjeđenje javnog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije s ciljem poboljšanja pristupačnosti za sve bez obzira na prihod i društveni status, a samim time i povećanje kvalitete života stanovnika i posjetitelja Županije.

Mišljenje građana je važno za potrebe izrade ovog projekta. Anketni upitnik traje manje od dvije minute i ne prikuplja osobne podatke ispitanika, a možete ga ispuniti na OVOJ poveznici. Online anketa bit će aktivna do 15. veljače 2022. godine.

Rizk Casino Bonus

Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometno

Istraživanje provodi Zavod za prometno planiranje Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Siječanj 2022 15:43
djelomob1.jpg