Veljača 24, 2022 2121

Hrvatska parking udruga svoju Skupštinu održava u Vodicama, jedna od tema je uvođenje eura u parkirne automate

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Hrvatska parking udruga krovna je organizacija svih zainteresiranih tvrtki i pojedinaca u Republici Hrvatskoj koji sudjeluju u organizaciji i reguliranju prometa u mirovanju, a od 24. do 26. veljače 2022. godine održat će svoju Skupštinu u hotelima Olympia & Olympia Sky u Vodicama. 

- Nakon godine i pol dana virtualnih susreta Skupštinu napokon možemo održati uživo. Sretni smo što se ponovno možemo vidjeti i okupiti, ali i što nas je dočekao ovako lijep dan. Na Skupštini ćemo iznijeti Financijske izvještaje, izabrati novi Nadzorni odbor, ali i obraditi raznu aktualnu tematiku. Jedna od prezentacija održat će se na temu upotrebe eura u parkirnim automatima od uvođenja eura i slično – kazao nam je Goran Bulat, predsjednik Hrvatske parking udruge.

Naime, zbog količine prometa koju stvara neprestano rastući broj automobila, upravljanje parkirališnim kapacitetima nametnulo se kao ključna tema za podnošljiv život svakog urbanog prostora. Zadovoljavanje potreba pojedinaca za mobilnošću može se postići jedino kontinuiranim poticanjem razvoja tehnoloških rješenja.- Skupštini će prisustvovati voditelji i direktori parkinga s područja cijele Hrvatske te naši poslovni partneri – pridruženi članovi koji sudjeluju na sastancima. S nama je ukupno 65 sudionika, a cilj je da zajednički dođemo do najboljih rješenja u ovim okolnostima, ali i izazovima koji su pred nama, naveo je predsjednik Bulat.

Gradonačelnik Grada Vodica, Ante Cukrov pozdravio je sve okupljene.

- Drago mi je da ste danas svi tu i što ste za održavanje svoje Skupštine izabrali Vodice. Nadam se da ćete kroz sastanke doći do unaprijeđenja vlastitog poslovanja ili poslovanja gradskih tvrtki na zadovoljstvo svojih sugrađana te razmijeniti svoja iskustva, ali i prikupiti nova saznanja. Želim vam lijepi boravak u Vodicama! - poručio im je gradonačelnik Ante Cukrov.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 24 Veljača 2022 18:17
djelomob1.jpg