Veljača 28, 2022 2232

Dramatičan apel majke Kiare Goršić: Molim vladu i HNB da podrže Kiaru, da nam omoguće da do sredstava dođemo

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Malenoj Kiari prošlog ljeta dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu. Za njeno je liječenje prikupljeno više od 18 milijuna kuna, a već se gotovo dva mjeseca nalazi na liječenju u San Franciscu.

No, njena majka Matea Lambaša Goršić objavila je jutros na Facebooku da do novca prikupljenog donacijama ne mogu doći jer se sva sredstva nalaze na računima Sberbanke, piše N1

“Ovog jutra je stigao još jedan udarac na već teškom i grčevitom putu za Kiarin život, ali ovog puta udarac koji boli najjače i najviše do sad. Ovaj udarac Kiari možda zaista oduzima šansu da živi!!!

Ovim putem vam se obraćam kao očajni roditelj i majka teško bolesne djevojčice, koja uz to šta se grčevito borim za djetetov život moram i baviti sa nažalost problemima Sberbank d.d Hrvatska i geopolitičkom situacijom.

Svi novci koji su građani Republike Hrvatske prikupili kao donacija za Kiarino liječenje se nalaze na računima Sberbank d.d i do kojih sad zbog geopolitičke situacije ne možemo doći te istim novcima zajedno s bankom prijeti propadanje, ti novci možda nekome u vladi ili u HNB-u ne znače ništa ali ti novci nama znače SVE, ti novci znače Kiari ŽIVOT, apeliram na vladu i HNB da podrže Kiaru, da nam omoguće da do sredstava dođemo, da mom djetetu ne oduzmu šansu za život. Da moje živo dijete ne pokopaju!

Molimo HNB za iznimku da se moratorij s naših računa povuče kako bi sredstva povukli iz Sberbank d.d, da Kiari i njenom životu damo šansu.

Ti novci su neophodni za Kiarino liječenje, a ne samo liječenje nego su neophodni za njen život, nemojte pokopati moje dijete, jer ako nam onemogućite prijenos sredstava ste Kiaru ubili, jer bez istih sredstava Kiara u četvrtom mjesecu nemože nazad u San Francisco i nastaviti svoje liječenje a bez nastavka liječenja je Kiara ne sretno i bezbrižno dijete nego dijete koje će nažalost izgubiti bitku za život!”, objavila je Kiarina majka na Facebooku, a prenosi N1

djelomob1.jpg