Ožujak 02, 2022 1433

Tjedna ponuda poslova: Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Tjedna ponuda poslova: Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na sljedeće radne pozicije: Voditelj trgovine (m/ž), Voditelj smjene (m/ž), Blagajnik / Prodavač (m/ž). Rad se izvršava u Kninu, a prijaviti se možete do 06.03.2022. Poslodavac će djelatnicima omogućiti atraktivna primanja s dodatkom za prijevoz, bonusima, popustima za zaposlenike i ostalim pogodnostima. Prijavite se putem brze prijave.

Kadus d.o.o. traži Kuhara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je otok Murter. Prijave se zaprimaju do 15.03.2022. Poslodavac kuharu nudi plaću u iznosu 12000kn, a pomoćnom kuharu 9000kn. Od kandidata se traži minimalno 3 godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju ovdje.

Talentixx Adria zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Šibeniku. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i njemačkog jezika te prodajno iskustvo i tehničko razumijevanje u području građevniskih elemenata. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Rizk Casino Bonus

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Plodine d.d. traže Poslovođu – voditelja smjene (m/ž) u Pirovcu. Rok za prijavu je 15.03.2022. Djelatnik će rukovoditi cjelokupnim procesom rada supermarketa. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava Radnika na selekciji otpada (vanjski viljuškarist) (m/ž) u Drnišu. Poželjno je radno iskustvo s HACCP i ISO normama te uvjerenje o osposobljenosti za vozača viličara. Prijaviti se možete do 09.03.2022. ovdje.Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

STI d.o.o. traži Vozača teretnog motornog vozila (m/ž) za domaći i međunarodni promet. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

 

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg