Ožujak 16, 2022 2320

Tražite posao? Onda je ovaj oglas stvoren za vas.

Tražite posao? Onda je ovaj oglas stvoren za vas. Pixabay / Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž) u Drnišu. Traži se kandidat sa završenom SSS prometnog ili tehničkog smjera, vozačkom dozvolom B kategorije i poznavanjem rada u MS Office programima. Prijaviti se možete do 25.03.2022. putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava  Strojara 4 (m/ž) u Drnišu. Poslodavac nudi stabilan posao i konkurentnu plaću te mogućnost napredovanja u brzorastućem proizvodnom okruženju. Prijavite se ovdje.

Keys of cottage j.d.o.o. zapošljava Radnika u palačinkarnici (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Poslodavac radniku koji će pripremati palačinke nudi posao na neodređeno. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Era-commerce d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) u Šibeniku. Rok za prijavu je 31.03.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika za rad na neodređeno. Posao uključuje dostavu robe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

AS-EKO d.o.o. traži Veterinara (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 19.03.2022.Posao uključuje rad u veterinarskoj ambulanti i skloništu za napuštene životinje. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Kadus d.o.o. traži Spemača (m/ž) u Skradinu. Poslodavac nudi plaćebe troškove prehrane i prijevoza, smještaj te bonuse. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. putem brze prijave.Primošten hoteli d.o.o. zapošljava Turističkog animatora (m/ž) u Primoštenu. Prijave traju do 31.03.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika za sezonski posao te im nudi zajednički smještaj. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite ovdje.

Talentixx Adria zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Šibeniku. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i njemačkog jezika te prodajno iskustvo i tehničko razumijevanje u području građevniskih elemenata. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Osnovna škola Vjekoslava Kaleba zapošljava Učitelja klavira (m/ž). Mjesto rada je Tisno. Rok za prijavu je 23.03.2022. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

djelomob1.jpg