Travanj 01, 2022 2762

Dječji Escape Room, igra istraživanja i odgonetanja zadataka, otvara se u Vodicama

Dječji Escape Room, igra istraživanja i odgonetanja zadataka, otvara se u Vodicama Pixabay/ILustracija
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dječji Escape Room, igra istraživanja i odgonetanja zadataka, koju je u Zagrebu osmislila i na Velesajmu ga vodi Kruna Josimović, izlazi s kontinenta na more i otvara se u Vodicama.

Riječ je o drugoj lokaciji igre u Hrvatskoj, i trećoj ukupno (postoji i u Podgorici u Crnoj Gori) pa će ovaj jedinstveni koncept u Europi biti na raspolaganju i turistima. - piše portal Poslovni.hr

“Otvaramo ga u suradnji s Matilda Beach Resortom, od 1. lipnja, taman pred turističku sezonu, na šetnici u Vodicama bit će uređena jedna tematska soba. To je dugoročna suradnja s ovim resortom, ali i ispipavanje terena.
Jer, Escape će tamo vrlo vjerojatno biti otvoren kroz cijelu godinu, samo ćemo mijenjati teme iz sezone u sezonu”, najavljuje Josimović, koja je lani najavila i proboj “preko bare”, u Ameriku.

Pripreme za plasman u Chicagu i Philadelphiji još traju, malo se oduljilo, priznaje.

“Zbog rigoroznih propisa malo teže nalazimo prostor, da bude u jednom stambenom bloku ali da odgovara za više njih, rješavamo i papirologiju koje u SAD-u ima više nego u Hrvatskoj”, kaže Kruna Josimović.

Otvorenja američke franšize Dječjeg Escape Rooma, poručuje, neće biti prije ljeta. S lanjskim poslovanjem je izuzetno zadovoljna, štoviše: “Godina 2021. bila je fenomenalna, čak i bolja nego dotad rekordna 2019., nastavili smo uzlaznom putanjom, djeca i odrasli zaželjeli su se takve vrste igre i učenja”, ističe Kruna Josimović.

Izvor: Poslovni.hr

djelomob1.jpg