Travanj 02, 2022 2208

Danas nam je rođendan! Infovodice slavi dvanaest godina

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Dragi čitatelji, prije točno dvanaest godina, 2. travnja 2010. na internetskoj mreži službeno je osvanuo i naš portal Infovodice.

Kao i svake godine koristim ovu priliku da se zahvalim ponajprije Vama dragim čitateljima što nas pratite i svima koji podržavaju naš rad.

Također zahvaljujem se suradnici Renati Bastić što svojim radom oplemenjuje portal, Ivici Bilanu na njegovim pričama koje dirnu u srce, Stipi Šprljanu na kolumni te Luciji Cvitan koja je unijela novosti u našem djelovanju. Zahvaljujući njezinim idejama pokrenuli smo dvije nove video emisije, političko informativnu „Županijski bagatin“ i magazin emisiju „Kolure o` bisera“ koje su praćene diljem naše županije.

Spomenimo kako je ovaj portal pokrenula ljubav prema rodnom mistu, ali i ljubav prema medijima, videu i fotografiji. Smatrali smo da naše misto zaslužuje jedan prostor na internetu koji čitatelje ne bi zamarao vijestima iz drugih područja i krajeva.

Trudimo se bazirati na vlastiti sadržaj, svoje autorske članke i priče izbjegavajući clickbait naslove. Na taj način možda gubimo oglašivače, ali znamo da smo zadržali vas, naše čitatelje.

U 12 godina napisali smo više od tisuću životnih i poslovnih priča, snimili više od tisuću video zapisa i reportaža s vama, našim sugrađanima. 

Pratili smo, koliko god smo to mogli u ovim okvirima društvene, sportske, kulturne i političke teme unutar naše zajednice te vas obavještavali o najvažnijim informacijama iz različitih domena društvenog života.No, i ovom prilikom želimo naglasiti da nismo i nećemo biti portal istraživačkog karaktera, već ono s kojom smo mišlju i ciljem krenuli – informativno oglasni portal ili kroničari našeg mista. Ali, naš prostor uvijek je bio i bit će na raspolaganju za objave te priopćenja građana, udruga ili stranaka.

Sve ovo vrime nismo odustajali, naš portal je opstao s još uvijek statičnom redakcijom moje Pavice i mene. 

Još jednom hvala vam dragi čitatelji na svakom pročitanom članku, pohvali ili kritici, ali i svakom našem sugovorniku.

Petar Grgurev, urednik

Poslijednja izmjena dana Subota, 02 Travanj 2022 14:27
djelomob1.jpg