Travanj 28, 2022 2953

Veliki uspjeh Ide Biluš i njene mentorice Manuele Srdarev

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

Odlična vijest stigla nam je iz Crikvenice. Na državnom Natjecanju učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih i likovnih umjetnosti, najboljom u konkurenciji učenika starijih razreda osnovne škole proglašena je Ida Biluš, učenica sedmog razreda Osnovne škole „Čista Velika“.


Crtajući ljudsko tijelo, temu ovogodišnjeg natjecanja, koje se nakon dvije godine on line izdanja vratilo u „normalu“, Ida je pokazala svu svoju umješnost i zasluženo zauzela prvo mjesto među mladim likovnjacima iz cijele Hrvatske. Velike zasluge za njen uspjeh idu na adrese Marije Ivande i Manuele Srdarev, koja je ovom prigodom bila i u ulozi njene mentorice, a ujedno je i njena profesorica likovne kulture u OŠ „Čista Velika“. Napomenimo i da je član Državnog povjerenstva na ovom natjecanju bio i prof. Antoni Paškov.

Čestitamo Idi i Manueli na ovom sjajnom uspjehu! Uspjehu kojim se mogu ponositi članovi Likovne udruge „More“, građani Vodica, školski prijatelji i nastavnici, a posebice njena obitelj (sestra Petra, mama Marijana i tata Vedran) i mještani Čiste Velike.

Foto naslovna: OŠ „Zvonka Cara“, Crikvenica /portal Tunera.info

djelomob1.jpg