Svibanj 08, 2022 3193

Na najvećem skupu hrvatskih maslinara i uljara OPG Birin iz Vodica proglašen šampionom izgleda pakovine, Centru maslinovog ulja sv. Ivan priznanje za najbolji ekološki proizvod

Na najvećem skupu hrvatskih maslinara i uljara OPG Birin iz Vodica proglašen šampionom izgleda pakovine, Centru maslinovog ulja sv. Ivan priznanje za najbolji ekološki proizvod Facebook privatni albunm
Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Dodjelom nagrada i proglašenjem šampiona u subotu navečer je u Supetru završeno 24. izdanje Noćnjaka, najvećeg skupa hrvatskih maslinara i uljara.

Najcjenjenija nagrada “Noćnjaka” za kvalitetu pakovina ekstradjevičanskog maslinovog ulja otišla je u Zadar i to OPG-u Božidara Šoše, za ekstradjevičansko maslinovo ulje sorte oblica.

Za šampiona izgleda pakovine proglašen je OPG Birin iz Vodica.

Priznanje za najbolje monosortno ekstradjevičansko ulje dobio je OPG Ivana Jelušića iz Pirovca dok je Priznanje za najbolje višesortno ekstradjevičansko ulje zaslužio Domen Drufovka iz Podsabotina iz Slovenije.

Priznanje za najbolji ekološki proizvod pripala je Centru maslinovog ulja sv. Ivan iz Vodica za sljubljene sorte dok je udruga maslinara otoka Šolte “Zlatna Šoltanka” za ulje od sorte levatinke dobila Priznanje za najbolji Hrvatski otočni proizvod.

Rizk Casino Bonus

Dodijeljene su i nagrade u kategoriji proizvoda od maslina. Tako je najbolji proizvod od maslinova drva imao “Oliver” iz Supetra, nagradu za najbolji kozmetički proizvod dobila je Stella Mediterrane iz Klisa dok je nagradu za najbolji prehrambeni proizvod od masline primio OPG Mate Dušević iz Ljupča.

POPIS SVIH NAGRAĐENIH NA 24. NOĆNJAKU MOŽETE VIDJETI OVDJE

Na ovogodišnjem “Noćnjaku” bilo je 346 uzoraka od čega 192 otvorena ulja i 93 pakovine te 61 proizvod od masline. Od tih 346 uzoraka čak 228 ih je zaslužilo biti u kategoriji ‘zlatne medalje’.
Izvor vijesti / cijeli članak: Slobodnadalmacija.hr

 

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg