Srpanj 04, 2022 2327

Gradonačelnik nagradio najvrjednije učenike osnovnih škola Vodice i Čista Velika

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Jutros je, gradonačelnik Vodica, Ante Cukrov, primio, u Kulturnom centru Vodice, učenike osnovnih škola Vodice i Čista Velika koji su sudjelovali i postigli značajne uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima iz raznih školskih predmeta i sportova.

Gradonačelnik je istaknuo da Grad Vodice s posebnim zadovoljstvom prati postignuća svojih sugrađana, a osobito onih mladih generacija koji su zalog dobrobiti budućnosti Vodica. Učenici koji su se posebno trudili i izvan nastave te sudjelovali na natjecanjima iz matematike, hrvatskog, povijesti, geografije, tehničke i likovne kulture te ekipno bili najbolji u sportovima: rukometu, košarci, odbojci i futsalu; ukupno 64 đaka, danas su primili zaslužena priznanja i nagrade.

Za sve je organiziran izlet brodom na Zlarin i Krapanj u petak, 8. srpnja, dok su oni najbolji u županiji iz razrednih predmeta dobili i godišnje ulaznice za Kino Vodice. Oni najbolji na državnim natjecanjima dobili su i posebni znak pažnje. Bio je to susret kao zahvala za postignuto i poticaj za daljnji rad i napredovanje.

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 16:30
djelomob1.jpg