Srpanj 11, 2022 4131

Evo kako će izgledati rekonstrukcija parka na Poljani – radovi uključuju proširenje središnjeg dijela, ugradnju česme, ali i uređenje dječjeg igrališta

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Oko dva milijuna kuna za rekonstrukciju parka na Trgu kneza Branimira, odnosno na Poljani što je predviđeno rebalansom izglasanim na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica.

Rekonstrukcija uključuje proširenje i popločenje središnjeg dijela parka, ali i uređenje dječjeg igrališta. Uskoro će se napraviti projektni zadatak i ako bude sve uredu slijedi raspisivanje natječaja za izvođača radova.

- U ovoj rekonstrukciji predviđeno je proširenje središnjeg dijela parka na kojem se već održavaju razne manifestacije. Radovi uključuju uklanjanje dotrajalog asfalta i zidova, izgradnja novih i popločenje cijelog proširenog područja od oko 800 m2, kao i postavljanje česme na samom ulazu u park sa strane Poljane – najavio je gradonačelnik Ante Cukrov.

Također, na veselje naših najmlađih građana, nakon uređenja središnjeg dijela, svim preostalim novcem napokon će se urediti i dotrajalo dječje igralište.

Više u video zapisu sa sjednice Gradskog vijeća, vizualizacija izgleda parka uskoro.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Srpanj 2022 23:29