Kolovoz 06, 2022 1196

Vodički strijelci uspješni na natjecanju "Oluja 95" u Zadru

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dani ponosa i slave u obilježavanju VRO „Oluja 95“ nastavljeni su i danas u Zadru, na streljani Mocire.

U organizaciji bivšeg streljačkog kluba „Zvonimirovi strijelci“ a sad SK „Vodice“ u cilju vatrenog obilježavanja najslavnijeg dana novije povijesti, održno je streljačko nadmetanje u disciplinama malokalibarske puške i pištolja.

U disciplini puške 20 hitaca za meč , ekipno prvo mjesto zauzela je ekipa SK Vodice u sastavu Ante Šuša, Viim Ivas i Zoran Marić. Ujedno, kninjajin Zoran Marić osvojio je uz zlatnu ekipnu i pojedinačnu zlatnu medalju .

U disciplini malokalibarskog pištolja najuspješnija je bila ekipa strijelaca iz splitskog kluba „300“ u sastavu Mićina Blažević, Frane Blažević i Ondini Frane. Ekipa SK Vodice osvojila je drugo mjesto a treći su bili strijelci domaćeg kluba iz Zadra.

U pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto je osvojio Mislav Dunatov iz Zadra, drugi je bio Vilim Ivas dok je Ante Šuša zauzeo četvrto mjesto sa istim rezultatom kao trećeplasirani, ali sa jednim centrom manje.

Rizk Casino Bonus

Pojedinačni plasman MK Puška: Zlato Zoran Marić SK Vodice, drugoplasirani Petričević Ivan iz Splita, a trećeplasirani Denis Bračić iz ekipe UDVDR Zadar

Ekipni plasman MK puška:

Pojedinačni plasman MK pištolj:

Ekipni plasman MK Pištolj 20 hitaca:

 

Ukupno je nastupilo 26 natjecatelja na pištolju i 21 natjecatelj na puški. Svečano obilježena 20-ta jubilarna „OLUJA 95“ u organizaciji ovog streljačkog kluba, u nastavku zajednički ručak i prijateljsko druženje.

djelomob1.jpg