Kolovoz 17, 2022 880

10. Jubilarni Malonogometni turnir ''Grabovci 2022. bliži se kraju, poznati četvrfinalisti

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Malonogometni klub ''Grabovci'' i boćarski klub ''Sv. Ivan'' Grabovci, organizatori športsko-zabavne manifestacije: 10. Jubilarnog Malonogometnog turnira ''Grabovci 2022.'' objavljuju rezultate prvog dijela natjecanja i najavljuju četvrfinalne parove.

Rezultati prvog dijela natjecanja:

  • MNK Croatia Stankovci – 4+ (1 – 5)

U jedinoj utakmici pretkola sa mnoštvom prilika i puno golova gol za Croatiu

Stankovce je postigao T.Erstić, dok su golove za ekipu 4+ postigli I.

Stipaničev, A. Omrčen, M. Perak, I. Škarić i I.N. Rodić.

  • MNK Budak – MNK Biskupija (0 – 3)

Utakmica je registrirana rezultatom 0 – 3 u korist ekipe Biskupije jer se ekipa Budaka nije pojavila.

  • Gaćelezi – MNK Grabovci (0 – 1)

U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici sa odličnim obranama golmana na obje strane gol za prolaz ekipi Grabovaca postigao je G. Milić.

  • MNK Antonio servisi – MNK Mali Pariz (2 – 3)

U utakmici punoj obrata, lijepih poteza i dosta golova strijelci za Antonio servise su D. Gečević i M. Skorić, dok su za ekipu Malog Pariza golove postigli M. Sikirić, G. Režan i J. Režan.

  • ŠD Vukšić – Lišane (2 – 5)

Još jedna utakmica sa puno golova, atraktivnih poteza i puno golmanskih obrana, koja je dobrim dijelom bila izjednačena, ali su presudile brze kontre i očito uigrane akcije. Golove za ekipu Vukšića su postigli J. Matić i A. Vunić, dok su golove za ekipu Lišana postigli K. Plazina, K. Nimac 2 gola i K. Nimac-Crni 2 gola.  • Restoran Argola West Ham Ražine – Frigo Bešić (3 – 2)

Po mnogima najatraktivnija utakmica prvog dijela natjecanja, dok kraja neizvjesna gdje je vidljivo da su to uigrane ekipe koje su pokazale lijep pozicijski mali nogomet sa puno dobrih poteza, puno golova, ali i sa lijepim obranama golmana. Za pobjedničku ekipu golove su postigli I. Ponoš, D. Nadoveza i D. Risonjić, dok su golove za ekipu Frigo Bešića postigli J. Ilić i L. Ercegović.

  • 4+ - MNK Banzogo (1 – 4)

Ovo je jedna utakmica u kojoj bi se po rezultatu moglo zaključiti da je pobjednička ekipa s lakoćom došla do pobjede, međutim utakmica je dobrim dijelom bila neizvjesna i ekipa 4+ je uglavnom dominirala u posjedu i napadala, međutim presudila su dva odlična udarca iz daljine, uz loše intervencije golmana ekipe 4+ koji nije imao svoju večer, a kao dokaz je njegova nespretna intervencija gdje je primio gol od svoga kolege golmana preko cijelog terena, što se ne viđa često. Strijelac za ekipu 4+ je Š. Popov, dok su golove za ekipu Banzoga postigli I. Kendeš 2 gola, T. Torić i J. Vinković (golman).

  • MNK Bulić – MNK Čista Velika (0 – 2)

Utakmica dvaju protivnika koji se jako dobro poznaju, koji često igraju međusobno, i koju je ekipa Čiste Velike rutinski i bez neke velike neizvjesnosti dobila, na iznenađenje mnogih. Ekipa Bulića nije imala svoju večer i očito su im nedostajali neki igrači da pruže jači otpor odlično posloženoj ekipi Čiste Velike za koju su golove postigli T. Kuman i J. Zekonjić.

  • MNK Rupe – Napredni ustanak (4 – 0)

Još jedna utakmica koja je lišena bilo koje neizvjesnosti, gdje je ekipa Rupa, lanjski pobjednik turnira, od prve minute preuzela inicijativu te čvrstom igrom u obrani i jasnom idejom i uigranim akcijama s lakoćom došla do visoke pobjede gdje su strijelci bili A. Brajković 2 gola, te J. Dujić i A. Blaić po jedan gol.

Parovi i raspored odigravanja četvrtfinala 17.08.2022.:

- u 19,00 sati MNK Rupe - Restoran Argola West Ham Ražine

- u 20,00 sati Lišane – MNK Biskupija

- u 21,00 sat MNK Mali Pariz - MNK Čista Velika

- u 22,00 sata MNK Banzogo – MNK Grabovci

Četvrfinalni parove jamče lijep i atraktivan mali nogomet i nadamo se puno golova.

Polufinalne utakmice planirane su 19.08. te utakmica za 3. mjesto i finale 20.08.

 

djelomob1.jpg