Rujan 23, 2022 2852

Još uvijek traje potraga za nestalom bakom Fridom Kraljević

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na području Vodica jučer je nestala 74-godišnja baka Frida Kraljević. Iako je i jučer trajala aktivna potraga za nestalom staricom, još uvijek nije pronađena.

Prema informacijama od Blanke Lucić, dugogodišnje članice šibenske stanice Hrvatske gorske službe spašavanja i Matije Karla Valinčića predsjednika DVD-a Vodice njihovi članovi zajedno sa članovima obitelji i mještanima pretražuju naseljeni i nenaseljeni dio Vodica na području gdje je baka Frida nestala.

Spomenimo, prema informacijama koje smo dobili od članova njene obitelji, Frida se jučer oko 11 sati sa suprugom udaljila svega 100-tinjak metara od obiteljske kuće. Ubrzo se sama uputila nazad prema obiteljskoj kući u kojoj je suprug nije pronašao.

U trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače, sivu majicu kratkih rukava, zelenkasti džemper i crne cipele. O njenom nestanku obavještena je policija, a obitelj moli za pomoć.

Ako je netko vidio ili ima bilo kakve informacije može ih javiti na broj 098 920 5782 ili obavijestiti policiju u najbližoj postaji ili putem telefona 192.

Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Rujan 2022 12:13
djelomob1.jpg