Siječanj 26, 2023 416

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik ove godine slavi 20 godina rada

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik djeluje na području Šibensko-kninske županije i Hrvatske provodeći socijalne usluge organiziranog stanovanja, radnih aktivnosti i zapošljavanja uz podršku. Misija Centra je unaprjeđenje kvalitete života osoba s invaliditetom, zagovaranje poštovanja ljudskih prava i pristup koji se temelji na različitosti i uključivosti. Naša vizija je društvo koje promiče različitost i jedinstvene vrijednosti svakog člana zajednice.

Naš jubilarni rođendan želimo obilježiti kroz razne planirane aktivnosti i događanja od siječnja do lipnja 2023. u koje se mogu uključiti svi zainteresirani.

U suradnji s novinarom Josipom Antićem objavljivat ćemo „20 godina kroz priče“ kojima će biti prikazan rad udruge u 20 godina postojanja od osnutka do danas. Deset priča objavit ćemo kroz narednih pola godine na službenoj internet stranici Inkluzije Šibenik.

Također nam je želja izrada novog logotipa Inkluzije Šibenik te smo objavili natječaj pod nazivom „Dizajnirate logotip i osvojite nagradu“, na koji se mogu prijaviti svi kreativci, umjetnici i/ili dizajneri, a s kojim nam je želja predstavljati se narednih godina. Natječaj je otvoren do 24. veljače 2023..

Pozivamo sve na radionicu koja će se održati 28. veljače 2023. na temu „Motivacija – ključ za postizanje uspjeha“ koju će održati Iris Cukrov, dipl. psihologinja. Radionica će biti održana u prostorijama Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku s početkom u 10:00 sati.

U ožujku u Vodicama planiramo održati „Sajam poslova“ s radionicom kuhanja uz poznatog šefa kuhinje i degustaciju hrane.

Travanj nam je rezerviran za održavanje Panel rasprave „Neovisno življenje“ u suradnji s prof. dr. sc. Danielom Bratković također u prostorijama Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku. Održati će se 20. travnja 2023. od 10:00 – 13:00 sati.Završnom svečanom sjednicom, u svibnju, podijelit ćemo priznanja osobama zaslužnima za rad proteklih 20 godina. - poručuju

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Siječanj 2023 13:37
djelomob1.jpg