Ožujak 16, 2023 1038

Navratite na prvi ŠKOLSKI BUVLJAK koji će se održati na školskom dvorištu OŠ Vodice

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Iz OŠ Vodice pozivaju roditelje djece, a i ostale mještane da se pridruže u projektu "Školski buvljak" koji će se održati u subotu, 25.3.2023. od 10 - 12 h na školskom dvorištu.

- Pridružite nam se u prodaji očuvane dječje odjeće, obuće, sportskih ili školskih rekvizita. Ako trenutno nemate što ponuditi za prodaju, svratite do nas, pronađite nešto za svoje dijete po povoljnim cijenama.
Glavni cilj projekta je smanjenje otpada ponovnim iskorištavanjem očuvanih proizvoda, a sve u skladu s osnovnim načelima održivog razvoja. - poručuju iz OŠ Vodice

Zato požurite sa prijavom, ostalo je još nekoliko slobodnih prodajnih mjesta. Zavirite u dječje ormare, spremišta, garažu te preraslu dječju odjeću, obuću, bicikle, role, torbu i sl. pokušajte prodati na buvljaku. ??? za prijavu je produljen i traje zaključno s ponedjeljkom, ??.?. Prijaviti se možete na poveznici ispod.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnRcIEXA34SlbaEcR8QOpn1GcevAwXmqc4-_6S4E-3qz2rig/viewform?fbclid=IwAR1BXkmIGmghn0ilG-hhP7Qmd2WhcRo0JpREf14R2PBmKN9dHKn9PaJIMCI

Budimo otvoreni za promjene, kolikogod se one činile male, naša djeca i planeta Zemlja će nam biti zahvalni.

djelomob1.jpg