Svibanj 24, 2023 342

Bret treba našu pomoć: Udruga Šibenske Šape pokrenula kampanju za liječenje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga za zaštitu životinja, Šibenske Šape, iz Šibenika, pokrenula je crowdfunding kampanju za svog štićenika Breta. Pomoć je potrebna za ovog nestašnog psa koji je postao maskota udruge, ali nažalost, ostao je neudomljen.

Bret, koji se trenutno nalazi u Vodicama, nedavno je dobio loše vijesti. Dijagnosticiran mu je zloćudni tumor, a već su same pretrage bile veliki trošak. Sada, uz posebnu hranu, suplemente i CBD ulje, troškovi liječenja su dodatno narasli.

"Apeliramo na sve ljude mekog srca da se priključe ovoj kampanji u nadi da mu pokušamo pomoći", izjavila je Ivana Mrduljaš, tajnica udruge Šibenske Šape.

Udruga je pokrenula crowdfunding kampanju kako bi pokrili troškove Breta i omogućili mu dostojanstven ostatak života. Zahvalni su za svaku donaciju i pomoć u širenju vijesti o njihovoj kampanji.

"Cilj nam je omogućiti Bretu što kvalitetniji život unatoč njegovoj bolesti, a svaka pomoć nas u tome dodatno motivira", dodala je Mrduljaš.

Detalje o kampanji i mogućnost doniranja možete pronaći na sljedećem linku: Help Bret pay the Vet | GoGetFunding

Molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu Bretu, bilo donacijom ili širenjem informacija o ovoj kampanji. Svaka pomoć je dobrodošla i značajna za ovog simpatičnog psa.

djelomob1.jpg