Svibanj 25, 2023 602

Posljednji je trenutak za prijave za subotnji trening Aktivne Hrvatske u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tradicionalni trening Aktivne Hrvatske u Vodicama uvijek je prilika za podsjećanje na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Posljednji je trenutak za prijave za trening koji će se održati ove subote, 27. svibnja u 18 sati uz kineziologa Patrika Kramarića na Trgu hrvatskih mučenika. Program će voditi ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

“Vrijeme ove subote je idelano za trening uz more. Pripreimili smo dinamičan trening uz koji ćemo se dobro zagrijati, ali i zabaviti. Topli dani izvrsni su za vježbanje na otvorenom. Isto tako, iz Vodica ćemo poslati poruku svim građanima Hrvatske o važnosti redovne tjelesne aktivnosti!” – izjavio je trener Patrik Kramarić

Za trening u Vodicama možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Aktivna Hrvatska u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partner projekta u Vodicama je Turistička zajednica Grada Vodica. 

Partner projekta je Podravka koja kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu potrošača.  Hidraciju za vježbače osiguravaju Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening te Mivela. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – čista snaga, Mentalni trening, Definicija Hrane, Bluesun hoteli te Falkensteiner Resort Punta Skala. 

djelomob1.jpg