Rujan 04, 2023 2460

Prvi dan škole u OŠ Vodice: Veselje, radost i novi počeci

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Danas je u Osnovnoj školi Vodice bilo posebno veselo i uzbudljivo, obilježavajući prvi dan nove školske godine. Tijekom jutra, hodnici su bili ispunjeni sramežljivim, ali nestrpljivim prvašima koji su, držeći svoje roditelje za ruku, po prvi put zakoračili u školu. Nisu zaostajali ni učenici petih razreda koji su s velikom znatiželjom upoznali svoje nove razrednice, nastavnike i razredne prijatelje.

Svi su se okupili u školskom holu gdje je održana priredba u čast najmlađih članova škole. Organizaciju su preuzele nastavnice Vjera i Nera, učiteljica Snježana i meštar Ante. Fotografije koje će zasigurno postati dragocjene uspomene uslikala je knjižničarka Martina. Glumice Franka i Nuša, te mali zbor bivših četvrtaša, oduševili su prisutne svojim nastupom.

Poseban trenutak bila je dobrodošlica koju su uputili ravnateljica Ivana M., predstavnik grada Vodica Luka L. i župnik don Franjo G. Župnik je izrekao blagoslov za sve prisutne, zaželjevši svima uspješnu i blagoslovljenu školsku godinu.

Nakon svečane priredbe, prvaši su uz pratnju svojih učiteljica upućeni u svoje nove učionice. Pedagog Mate bio je tu kako bi pružio dodatne upute i podršku za sve novopridošle učenike.

Za kraj, želimo se zahvaliti svima koji su uložili trud da prvi dan nove školske godine u OŠ Vodice bude nešto što će se pamtiti. Svim našim učenicima, a posebno prvašima i petašima, želimo ugodne, zanimljive i sretne školske dane!

Foto: FB OŠ Vodice

djelomob1.jpg