Studeni 10, 2023 1948

Vozači, oprez: Promjene u prometnom režimu uslijed radova na dionici bivše D8

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Radovi na rekonstrukciji dijela županijske ceste ŽC6286 u Vodicama započeli su 09.10.2023. Najprije su počeli kod rotora Inine benzinske crpke, gdje je ta dionica bila zatvorena.

Nedavno je zatvorena i dionica od rotora Kaufland pa do križanja Ante Poljička i Zatonske, što je dodatno zbunilo vozače. Iz Grada nam objašnjavaju da se privremena prometna regulacija odnosi na cijeli obuhvat (od Ine do Zatinske) i da se regulacija prilagođava fazama radova.

Kako radovi napreduju, zatvara se potrebna dionica. Trenutno se radi na dionici oko pekare Magistrala i križanja Zatonske i Ante Poljička.

- Trenutno zatvoreni dio koji ste spomenuli je rezultat trenutnih radova. Izvođač radova uspostavlja privremenu regulaciju kako radovi napreduju. U nekom trenutku, može se očekivati da će biti zatvorena cijela dionica, ovisno o napretku radova. Ova privremena promjena u prometnom režimu zahtijeva strpljenje i pažnju vozača, te se preporučuje da prate znakove i obavijesti kako bi se prilagodili trenutnoj situaciji na cesti. – poručuju iz grada Vodica